Producties

 • Producties

  Iedereen danst mee

  Wij werken samen met stichting Pierrot met zo’n honderd Apeldoorners met een psychische beperking of kwetsbaarheid aan een onvergetelijke dansvoorstelling. Een voorstelling waar de deelnemers de ruimte krijgen om binnen eventuele beperkingen zichzelf voor 100% te uiten en hun lichaamstaal te laten spreken. Een voorstelling waar we één jaar lang samen – met de deelnemers, […]

  Lees meer
 • Producties

  KAIROS  IV

  KAIROS  IV Deelnemers volgen vanaf oktober ’23 een schooljaar lang lessen in dans, zang en theater onder professionele begeleiding. In het laatste blok maken ze een theatervoorstelling met zang, dans, theater en videobeelden waarin ze zelf meespelen. De basis van de voorstelling wordt gelegd door hun persoonlijke verhalen en ervaringen. Door samen lessen te volgen […]

  Lees meer
 • Producties

  Young Future

  Young Future is een project gefinancierd door Erasmus+ (een EU subsidie) om jongeren meer te laten participeren in de samenleving, Tijdens Young Future kregen de jongeren alle vrijheid om met hun eigen ideeën te komen voor een evenement.

  Lees meer
 • Producties

  Sing, Dance & Act!

  Creativiteit, vrijheid en fantasie zijn prachtige middelen om leerlingen uit te dagen. Daarom heeft het Veluws College Cortenbosch zich tot doel gesteld het kunst- en cultuuronderwijs de komende jaren weer een belangrijke plek in het onderwijsaanbod te geven en een kwalitatieve stap te zetten in het niveau van dit onderwijs.

  Lees meer
 • Producties

  KAIROS

  Op zondag 14 mei 2023 is de voorstelling KAIROS te zien in het theater. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.
  In oktober 2023 starten wij met het vervolg van KAIROS. Je kunt je hier nu al voor opgegeven.

  Lees meer
 • Producties

  Voetjes van het gras

  Op aanvraag kan een bepaalde straat, buurt of groep ook kosteloos een dansworkshop voor jeugd en jongeren op een buiten locatie inplannen. Neem hiervoor contact met ons op!

  Lees meer
 • Producties

  Dagboek van een puber

  In augustus begon het zang, dans- en theaterproject Dagboek van een puber waarbij 20 Apeldoornse jongeren met verschillende culturele en maatschappelijke achtergronden een coming of age voorstelling maakten.

  Lees meer
 • Producties

  Vooropleiding dans, zang & theater

  In seizoen 2017 – 2018 werd de basis van onze vooropleiding dans, zang en theater verstevigd met behulp van een projectsubsidie van de Gemeente Apeldoorn. De basis zorgde ervoor dat de richtingen dans, zang en theater meer gelijkwaardig kon worden neerget.

  Lees meer
 • Producties

  VERHALEN VAN TOEN

  Met onze jongeren van de vooropleiding theater/zang is in augustus het muziektheaterproject Verhalen van toen opgezet. Onder leiding van regisseuse Tirza de Boer zetten zij muziektheater in als middel om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden.

  Lees meer

blijf op
de hoogte

<?php echo esc_attr_e( '<?php echo esc_attr_e( \'<?php echo esc_attr_e( \\\'Success\\\', \\\'Het Gelderse Productiehuis\\\' ); ?>\', \'Het Gelderse Productiehuis\' ); ?>', 'Het Gelderse Productiehuis' ); ?>

Bedankt voor je aanmelding

<?php echo esc_attr_e( '<?php echo esc_attr_e( \'<?php echo esc_attr_e( \\\'Error\\\', \\\'Het Gelderse Productiehuis\\\' ); ?>\', \'Het Gelderse Productiehuis\' ); ?>', 'Het Gelderse Productiehuis' ); ?>

Sorry! Er ging iets mis…