Voetjes van het gras

Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen de komende weken in Apeldoorn gratis dansworkshops volgen.

De afgelopen tijd hebben vele Apeldoornse kinderen en jongeren noodgedwongen thuis gezeten. De impact op sociaal-emotioneel vlak is groot. Niet meer kunnen spelen met vriendjes of vriendinnetjes, ’s ochtends geen klasgenoten begroeten op het schoolplein, niet naar je sportclub of hobby, voor sommigen geen verjaardagsfeestje of even op bezoek bij opa en oma.

Wij geven Apeldoornse kinderen en jongeren tot 18 jaar de kans om mee te doen aan ons dansproject Voetjes van het gras waarbij verbinding centraal staat. Dansen is een vorm van uiting die stress verlagend is, plezier opwekt en een enorm gevoel van saamhorigheid en creativiteit creëert. Dit is in deze tijden essentieel om er samen weer bovenop te komen. Bovendien dragen we zo bij aan een gezonde levensstijl en brengen we de kinderen en jongeren letterlijk in beweging nadat ze vele weken voornamelijk thuis achter een scherm hebben gezeten.

Komende weken geven onze danscoaches verschillende dansworkshops in de parken, buurten en wijken van Apeldoorn. Kinderen en jongeren kunnen hier gratis aan meedoen.

Wil je jouw buurt, straat, park of groep aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@hetgeldersproductiehuis.nl. Wij plannen vervolgens een dansworkshop met je in. Alvast veel dansplezier gewenst!

Deze data/ locaties zitten helaas vol of zijn verlopen:

Maandag 18 mei wijk Zevenhuizen
Woensdag 20 mei Havenpark, Mheenpark, Marialust en Matenpark
Dinsdag 26 mei wijk De horst (Maten)
Maandag 25 mei Sprengenpark, wijk Zevenhuizen en wijk Zuid-West (Kobaltstraat)
Zaterdag 20 juni Dorsvloer

Foto: Het Gelders Productiehuis