De afgelopen tijd hebben vele Apeldoornse kinderen en jongeren vanwege de Corona maatregelen noodgedwongen thuis gezeten. Onder de noemer ”Voetjes van het gras” brengen wij dansworkshops naar verschillende Apeldoornse parken, wijken en buurten waar kinderen en jongeren tot 18 jaar gratis aan mee kunnen doen.
Tijdens de dansworkshops staat verbinding centraal. Bovendien is dansen een vorm van uiting die stress verlagend is, plezier opwekt en een gevoel van saamhorigheid en creativiteit creƫert. Dit is in deze tijden essentieel om er samen weer bovenop te komen. Bovendien dragen de dansworkshops bij aan een gezonde levensstijl en worden de kinderen en jongeren letterlijk in beweging gebracht nadat ze vele weken voornamelijk thuis achter een scherm hebben gezeten.
Na de kennismakingsworkshops mogen kinderen ook meedoen aan het vervolg: een gezellige dansmiddag waarbij zij leren een eigen dans te maken en deze op te nemen voor een videoclip.

Op aanvraag kan een bepaalde straat, buurt of groep ook kosteloos een dansworkshop voor jeugd en jongeren op een buiten locatie inplannen. Neem hiervoor contact met ons op!

Wil je meedoen of een dansworkshop plannen bij jou in de buurt? Stuur dan je naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres naar info@hetgeldersproductiehuis.nl. Wij sturen je de exacte locatie toe. Tip: kom in sportkleding en neem een flesje water mee. Alvast veel dansplezier gewenst!

Deze data/ locaties zijn helaas verlopen en/of zitten vol:

Maandag 18 mei wijk Zevenhuizen
Woensdag 20 mei wijk Mheenpark
Dinsdag 26 mei wijk De horst (Maten)
Maandag 25 mei Sprengenpark, wijk Zevenhuizen en wijk Zuid-West (Kobaltstraat)
Dinsdag 2 juni Apeldoorn-Zuid (Thorbeckestraat)
Donderdag 4 juni Ugchelen
Maandag 8 juni Kerschoten
Donderdag 11 juni Apeldoorn-West (Tesselschadelaan)
Maandag 15 juni Zuidbroek

Deze week staan we in het Apeldoorns Stadsblad met ons project. Je kunt het artikel hier teruglezen.

Foto: Het Gelders Productiehuis

Voetjes van het gras wordt mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.