Het Gelders Productiehuis maakt podiumkunsten toegankelijk voor iedereen.

Het Gelders Productiehuis is een jong en ambitieus gezelschap binnen de podiumkunsten. Gevestigd op het Zwitsalterrein in jobs hiring near me Apeldoorn, maar met een regionaal karakter, maakt het gezelschap producties voor uiteenlopende en bijzondere doelgroepen in de vrijetijdssector en het kunstonderwijs.
Het Gelders Productiehuis is opgericht door Joji Na en Tim Koldenhof. Wij hebben jarenlange ervaring in de theaterwereld, onderwijs- en evenementenbranche. Het is onze missie om verschillende doelgroepen te interesseren voor de podiumkunsten. Dit doen we door toegankelijk en laagdrempelig theater te maken. We laten ons hierbij leiden door de actualiteit, onze open blik op de samenleving en verbeeldingskracht. We staan dicht bij onze doelgroep, en putten voornamelijk uit persoonlijke verhalen.
Daardoor hebben onze projecten altijd een zekere urgentie en een grote mate van herkenbaarheid. De projecten worden gemaakt voor zowel (theater)zalen, buurthuizen, klaslokalen of andere optreedlocaties. Naast autonome (montage)voorstellingen wordt er ook gewerkt aan vrije bewerkingen van bestaand repertoire.
Onze focus betreft kinderen en jongeren, omdat wij geloven dat de interesse voor de podiumkunsten begint met het enthousiasmeren van de nieuwe generatie.
Daarnaast is onze kracht het samenbrengen van het professionele werkveld met amateurs.
Het doel is om jaarlijks tenminste twee producties op de planken te brengen met een sociaal-maatschappelijk karakter.